2014/11/01

Trochu iný random post

Ahojte.

Práve si lakujem nechty a chystám sa von, ale ešte pred tým chcem pridať tento príspevok.

Strašne som vám chcela pridať článok o nákupoch za október, ale veľa vecí som objednávala z internetu a ešte bohužiaľ neprišli, takže počkám kým prídu a potom to nafotím.

Mimochodom mám nový mobil, ktorý ma skvelý foťák takže aj kvalita fotiek sa výrazne zlepší. Snáď.

Dneska teda pridám len taký hm....Možno random post? Myslím, že toho o mne veľa neviete, preto tu nebudú fotky z internetu, ale moje.

 Poďme na to!

2014/10/07

Ďalší chvíľkový ošiaľ?

Pred pol rokom mi kamarát dal náramok z gumičiek.
V triede sme to všetci obdivovali, bola to u nás novinka. No už o mesiac, sme na to všetci zabudli.

2014/08/23

Nicol saying: Must have for school

Ahojteee.
Do konca prázdnin ostáva ešte pár dní a ja som si našla pár veci, ktoré si musím zaobstarať do začiatku školského roka!
Poďme sa na to spolu pozrieť :) ☼

2014/07/08

Nicol saying: POTD

Photos of the day, alebo skôr week? Možno month by bolo pravdepodobnejšie. Po viac než mesačnej pauze som znova tu. Je leto, letné prázdniny, a ja mám kopu času len na vás. Dneska len s POTD, ale možno už zajtra s random postom!
Tak poďme sa pozrieť na fotky, ktoré urobili môj týždeň lepším!
Čo si budeme vravieť :)

2014/04/01

Nicol saying: Macadamia kondicionér recenzia 004

Už ste stručnú recenziu na tento kondicionér mohli vidieť TU!
Hneď ako mi prišla na recenziu táto vzorka bola mi značka Macadamia strašne povedomá. A potom mi to došlo! Veď jedna YT vloggerka už túto značku ospevovala.  Tak som hneď išla na stránku parfums.sk, že sa pozriem na viac detailov. Ako prvé som si všimla cenu-11,90€ No čo už, za kvalitu sa platí. A mala som pravdu.
Plné balenie kondicionéru si môžte zakúpiť TU!


2014/03/26

Nicol saying: Parfums.sk recenzia 003

Ahojte krásky! :)
Pred pár dňami som písala na stránku parfums.sk či by so mnou nechceli spolupracovať a bola som milo prekvapená, keď mi odpoveď prišla tak rýchlo! Komunikácia bola úžasná, pani/slečna s ktorou som si písala bola neuveriteľne milá a ochotná čo sa mi strašne páčilo!
Na recenziu mi zaslali tieto tri vzorky:





1. Garnier Moisture Match- priznávam sa, že od tohto hydratačného krému som očakávala viac. Po nanesení som cítila svieži pocit a pleť sa mi zdala zjednotená. No po pár minútach som cítila na pleti nepríjemný pocit, ako keby som mala pleť lepkavú či upchatú. Krém sa vôbec nevsakuje, o pol hodiny neskôr som ju mala stále neskutočne mastnú. Mám rada krémy, ktoré sa hneď vstrebávajú do pokožky, no tento k nim rozhodne nepatrí. Moja pleť je zmiešaná a problematická takže za mňa nie, no samozrejme každý má inú pleť a sadne mu iný výrobok.
Tu si môžete tento produkt objednať:
http://www.parfums.sk/garnier/moisture-match-lahky-zjemnujuci-krem-pre-normalnu-az-suchu-plet/




2. BiagiottiDUO Donna- vzorka voňavky, ktorú som dostala sa mi páčila. Jej vôňa je taká skôr sladká, vhodná na leto. Pri prvom ovoňaní som si hneď spomenula na slnečné dni v lete. Cítim tam nejakú zmes ovocia. Ja som si voňavku naniesla na krk a o tri hodiny neskôr ju ešte stále bolo jemne cítiť. Treba poznamenať, že som si ju naniesla v menšom množstve ako predstavuje jedno streknutie pri plnom balení. Takže za mňa určite áno!
Bohužiaľ som na stránke nenašla presný odkaz na parfém, ale našla som tieto produkty z tej istej kolekcie: 
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-uomo-sprchovy-gel-pre-zeny/
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-donna-deospray-pre-zeny/
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-donna-telove-mlieko-pre-zeny/









3.Macadamia kondicionér- z tohto som bola úplne nadšená! Milujem všetky vlasové výrobky značky Macadamia a výnimkou nebol ani tento kondicionér. Použila som ho hneď v ten deň kedy mi prišiel, potom včera a ešte dnes ráno. Zvyčajne si vlasy neumývam každý deň, ale kvôli tomuto som musela! Kondicionér mi vlasy krásne zjemnil, mali lesk, ľahko sa rozčesávali a tiež boli ľahučké. A vôňa? Tá je dokonalá! Nestretávam sa často s kondicionérmi, ktoré voňajú a nie to ešte tak krásne! Vhodný je pre všetky typy vlasov a neobsahuje vôbec žiadne parabény, farby a sírany. Od značky Macadamia vám môžem odporučiť úplne všetko, pretože toto je jedna z najkvalitnejších značiek na vlasy.
Tu si môžete produkt zakúpiť (na parfums.sk sú k dispozícií aj ostatné výrobky značky Macadamia)- http://www.parfums.sk/macadamia-natural-oil/care-kondicioner-pre-vsetky-typy-vlasov/








To by bolo všetko. Ešte určite bude článok o tom, čo som si z parfums.sk objednala, takže tešte sa :)
Ahojtee.

2014/03/22

Nicol saying: POTD

POTD sme tu už dlho nemali, tak prečo vám nepridať pár super fotiek? Našla som si úplne top pesničku, ktorú počúvam vkuse. Musím sa s vami o ňu podeliť! Takže ak si ju chcete vypočuť, stačí kliknúť SEM! Ten text je proste awwww :3
No a potom vám musím odporučiť TOTO!
 Teraz prejdime už na fotky!



Som jediná, ktorá úplne miluje Draca?




Tak ahojteeee :)

2014/03/18

Nicol saying: Recenzia 002

 Ahojteeee. Dneska sa pozrieme na už dosť krát spomínanú paletku korektorov od Catrice.


*výrobok som si kúpila sama (4€)



Zásadným problémom mnohých dievčat je, že nevedia ako túto paletku používať. No poďme sa nato pozrieť bližšie.

2014/03/15

Nicol saying: 10 kozmetických rad/typov

Pripravila som si pre vás jeden užitočný článok a to je 10 kozmetických rad/typov! Všetko som vymýšľala ja, nič som neokopírovala z internetu tak vás prosím, ak článok budete chcieť okopírovať, tak jedine so zdrojom!



Viac v celom článku!

2014/03/12

Nicol saying: OOTD

Dneska máme riaditeľské voľno, keďže deviataci píšu monitor. Dnešok zrejme strávim hraním na klavíri, keďže som mesiac nebola na hodinách a tak sa to dooosť odrazilo aj na mojom hraní. No lenže ja som lenivá a radšej vám vyfotím nový post ako by som si mala plniť svoje povinnosti. Vonku krásne svietilo slnko, takže skvelý čas na nafotenie postu!



                                    Viac v celom článku ♥

2014/02/07

Nicol saying: My inspirations

Ahojky. Dneska len taký článok. Ukážem vám vlastne ľudí, ktorí ma dokážu naozaj inšpirovať. Takže poďme sa na to pozrieť!

 

2014/01/27

Nicol saying: TAG would you rather (beauty edition)

Ja viem, že píšem článok po dlhej dobe, ale stala sa vec, ktorá zásadne zmení môj život a to určite nie k lepšiemu. Proste nemám na nič náladu, nič sa mi nechce a nežijem, iba prežívam. Ale teraz späť k téme! Pripravila som si pre vás jeden zaujímavý tag!

Viac v celom článku! ♥♥♥

2014/01/17

Nicol saying: Random post



Po dlheeeeeeej dobe tu je random! Strašne mi je ľúto, že v poslednej dobe prispievam strašne málo. No určite to skoro všetci poznáte- je tu polrok a učitelia sa dohodli, že nám dajú každý deň minimálne dve písomky. Takžeeeeee. No chystám sa tento príspevok urobiť dlhší a dať doň všetko. Fotky su tak maximálne mesiac staré a keďže mám nový notebook, tak v ňom ešte nemám všetky fotky. Práve som na víkend u babky, ležím si na rozkladacom gauči a okolo mňa sa prevaľuje náš pes Leo. Čo si budeme hovoriť, pohodička jak má byť. Pridávam aj pesničku na ktorej frčím už dlhú dobu a proste Majk ♥♥♥  A tiež sa vás chcem spýtať, nečítal už niekto z vás knihu Na vine sú hviezdy? Odporúčate ju?
https://www.youtube.com/watch?v=Ezu0dxHHRwk
Fotky v celom článku ♥♥♥

2014/01/13

Nicol saying: Favoriti za november a december ♥

Pripravila som si pre vás článok, ktorý bol pre mňa teda dosť náročný na úpravu. Iba upraviť fotografie mi trvalo ponad hodinu a to ešte nepočítam čas pokým sa všetky nenačítali. Takže prosím zanechajte komentár, či sa vám príspevok páčil a čo treba vylepšiť!


2014/01/05

Nicol saying: Rozhovor s: Theteengirllooks

Je tu ďalší rozhovor a tentoraz s Anet! Taktiež je to skvelá youtuberka, ktorá točí videá o kozmetike. Je strašne milá a hoci má len 12, v tom čo robí sa naozaj vizná viac ako staršie dievčatá/ženy.
Poďme už na rozhovor!

1. Ešte keď si začínala, čakala by si, že budeš mať ponad 7000 odberov?
Nečekala , v ty době byli blogerky co měli 1000odberu a říkali , jak jsou začátky těžký a tak a ja byla úplne vyděšená, ale me to šlo hladce , jenom diky Vam ♥

2. Čomu sa najradšej venuješ vo voľnom čase okrem točenia videí?
Moc volného času nemam , protoze hned jak přijdu domu , musím neco natocit - abych měla světlo a potom mi zbyde akorad cas na školu & uceni ale treba rada i zpívám a tancuju , ale nechodím na žadny kroužek jakože kde se to "vyučuje".

3. Pamätáš si na nejaký komentár k tvojmu videu, ktorý ťa rozosmial či zaujal?
Asi ne Už to bude rok , bylo toho hodne.

4. S ktorou tvojou obľúbenou youtuberkou by si sa chcela stretnúť? Neni to youtuberKA , ale youtuber a jsou to Jack & Fin z "JacksGap".. Finn je úplne strasne roztomilej ♥

5. Určite si sa stretla aj s hatermi, ako na nich reaguješ?
Nějak me to netrápí kdyz mi někdo napíše , ze mi jde napr. pozadu zvuk , beru to jako radu , ale kdyz mi napíše někdo na ask pod anonymem "ty si ale kráva" tak to nijak neřeším ten člověk me ani nezna.

6. Čo by si odkázala dievčatám, ktoré chcú točiť na youtube ale boja sa reakcie okolia?
Buďte sve a originální je to ted těžké , ale snažte se o to.

7. Čo je najlepšie na točení videí?Ja strasne rada mluvím :DD. Zeptejte se kohokoliv - spolužáků , učitelů i doma , sem strasne ukecanej člověk , takze myslím ze to mluví samo za sebe :DD a poto me strasne bavi editovat - upravovat , střihat a tak.


Ešte raz veľmi pekne ďakujem Anet za rozhovor a prajem jej veľa úspechov v točení :)

Nicol ♥