2014/03/15

Nicol saying: 10 kozmetických rad/typov

Pripravila som si pre vás jeden užitočný článok a to je 10 kozmetických rad/typov! Všetko som vymýšľala ja, nič som neokopírovala z internetu tak vás prosím, ak článok budete chcieť okopírovať, tak jedine so zdrojom!



Viac v celom článku!


1. Lepšie svetlejší ako tmavý make-up- verte mi, ľudia na vás menej postrehnú o odtieň svetlejší ako o odtieň tmavší make-up.

2. Vyschnutá špirála- vyschla vám vaša obľúbená špirála a vy sa jej nechcete vzdať? Ani nemusíte! Stačí tam kvapnúť jednu kvapku očných kvapiek, alebo ak máte šošovky tak toho roztoku. Už iba potriasť a hotovo!

3. Mihalnice na štýl pavúčích nôh- toto fakt nie! Nechápem, naozaj nechápem ako niekto môže mať tak hrozné mihalnice a ešte sa cítiť ako hotová nádhera! Ak si dávate špirálu a chcete dosiahnuť čo najväčší výsledný efekt- a.)použite ako podklad priesvitnú gel mascaru (dá sa zohnať od essence, miss sporty.....)

O jej funkcii som písala TU!

                                        b.)pri nanášaní skúste špirálou jemne pohybovať doprava a doľava

                                        c.)pre ešte lepší efekt si riasy prečešte špeciálnou kefkou

                                        d.)na riasi naneste trochu púdru

4. Radšej sa prepúdrujte viac krát do dňa, ako si dať päť vrstiev naraz! Vytvorí to neprirodzený maskový efekt. Ak už nechcete so sebou brať púder, tak použite kompaktný púder, pretože ten nevytvorí až tak neprirodzený efekt.

5. Maľovanie obočia- platí, že aká farba vlasov, také obočie. No ja si na sebe neviem predstaviť oranžové obočie, a ak má niekto vlasy nafarbené na fialovo tak zas to fialové a pod. Preto, ak máte vlasy svetlej farby, vyvarujte sa čiernym a tmavohnedým ceruzkám/farbám na obočie. Ak máte vlasy tmavé, logicky nepoužívajte svetlé farby ale myslím si, že nie ani čiernu. Teda zatiaľ čo ja som videla ľudí, ktorí mali obočie namaľované čiernou ceruzkou, vyzeralo to hrozne neprirodzene. Ani obočie vytrhané úplne do tenká alebo do oblúka už verte, že nie je v mode. Teraz sa skôr "nosí" prirodzené obočie, nie priveľmi hrubé ani tenké. Príklad na. fotke:
6. Červený rúž- je ho veľmi ťažké naniesť precízne. Najmä je problém, ak sa vám začne rozpíjať. Nato stačí použiť kontúrku v červenej farbe a bude po probléme. Pod rúž si naneste hydratačný priesvitný balzam a výsledný efekt bude skvelý! Tiež neodporúčam používať červený rúž ak máte žlté zuby.

7. Ráno sa zobudíte a zistíte, že vyzeráte naozaj hrozne. Unavený výraz tváre? Nato stačí použiť rozjasňovač! Rozjasňovač by sa mal nanášať do kútikov očí, na bradu, do stredu čela, pod obočie, na nos, na lícne kosti a nad peru. Na tomto obrázku to máte skvelo znázornené!



8. Biele zuby- tento osvedčený trik ale nemôžete používať často! Jediné, čo musíte urobiť je dať si na zubnú pastu kúsok jedlej sody a umývať také 3 minúty. Výsledok sa dostaví do mesiaca.

9. Výrazné oči, nude rúž! - tým chcem povedať, že na vašej tváry by mal byť iba jeden prvok, ktorý púta pozornosť. Čiže ak si nalíčite oči veľmi výrazne, už určite nepoužite výrazný rúž! Namiesto červenej skúste svetlý odtieň ružovej či hnedej. To isté platí s perami. Tmavá fialová bude vyzerať určite nie veľmi pekne s čiernym líčením.

10. Rúžovučké lesky s tonou trblietok- nechcem nikoho uraziť, ale takýto lesk by si na pery nedala ani moja 8 ročná sesternica. Mne sa vôbec nepáčia lesky s trblietkami, pretože to pôsobí umelo. A najmä lesky v "bárbie rúžovej." Hotová pohroma! Takýto lesk skúste vymeniť za nejaký v baby pink farbe, alebo ak vás lákajú trblietky, tak v nejakej prirodzenej farbe lesku, napríklad tento od essence vyzerá na perách veľmi prirodzene a ešte aj skvelo vonia!
odtieň 03
 

 To by bolo na dnes všetko!
Ahojteeee ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Tvoj názor, postreh či oznam: