2013/10/31

Nicol saying: My make-up inspiration


 Kúsok z mojej make-up inšpirácie. Je toho naozaj málo, nechcem vás tu zaspamovať. Samozrejme sa takto nelíčim každý deň, ale už keď sa nalíčim tak už takto. Milujem výrazné linky a dlhé mihalnice Veď kto by nechcel dlhé mihalnice? Haha.
Páči sa vám niečo? Aké líčenie preferujete vy?
Výrazné x nevýrazné









2013/10/29

Nicol saying: Make-up tutorials

Keďže ja sa väčšinou riadim tutorialmi tak vás možno inšpirujem. Vybrala som tie podľa mňa najlepšie-najkrajšie. Myslím že nie sú náročné a zvládne ich každý. Okrem líčenia očí a obočia tam nájdete aj návody na linku čí správne kontúrovanie/tieňovanie tváre.
Dúfam, že vám pomôžem. Ktoré líčenie sa vám páči najviac?






















Have a nice day.
Nicol. ♥


2013/10/26

Nicol saying: Wishlist 003



Ďalší wishlist mám, lebo všetko z toho predchádzajúceho som si už kúpila. Dajte vedieť či chcete fotky :)

1. Riflovka s koženými rukávmi- hej úplne presne viem názov (:D) Strašne sa mi takéto riflovky páčia, ale neviem ich nikde zohnať. Takže asi si ju objednám z e-bay.

2. Kabelka- presne táto je z H&M takže si ju určite kúpim. Už dosť dlho som zháňala čiernu väčšiu kabelku.

3. M.A.C rúž- a presne tento chcem! Kašlem na cenu ja si ho proste kúpim! Vidím to tak, že najskôr si ho objednám o 5 rokov, ale nevadí. Držte mi palce teda.


Have a nice day.
Nicol. ♥

2013/10/24

Nicol saying: DIY vianočné darčeky ♥

Vianoce sa blížia. Ešte mám dva mesiace na kúpu darčekov. Ale čo keby som si ich vyrobila? Prinášam vám (to znie ako keby som bola Mikuláš :D) zopár skvelých návodov na darčeky. A čo sa najviac cení? Že ste to vyrobili vy sami :)











Dúfam, že som vám aspoň trochu pomohla. Určite napíšte či využijete aspoň jeden návod, alebo čo kupujete VY vaším najbližším :)

Have a nice day.
Nicol. ♥

2013/10/15

Nicol saying: Inspirations

Jú. Tu je moja inšpirácia. Je toho omnoho viac, ale nechcem tu celý blog zaspamovať. Možno pridám o týždeň ďalšiu časť. A už keď som mala obrázky nasťahované v počítači, tak ma napadlo, že som mohla urobiť inšpiráciu na jesenné outfity. Neskoro. Uh. Milujem túto stránku. Čerpala som z nej skoro všetky obrázky.



Klikni na zobraziť viac ♥ •




















Have a nice day.
Nicol
.