2014/01/13

Nicol saying: Favoriti za november a december ♥

Pripravila som si pre vás článok, ktorý bol pre mňa teda dosť náročný na úpravu. Iba upraviť fotografie mi trvalo ponad hodinu a to ešte nepočítam čas pokým sa všetky nenačítali. Takže prosím zanechajte komentár, či sa vám príspevok páčil a čo treba vylepšiť!





1.La Roche-Posay-hĺbkovo čistiaci gél pre mastnú a problematickú pleť a pleťový krém pre mastnú a problematickú pleť.Tieto dva produkty som si kúpila na odporúčenie mojej kožnej doktorky, pretože stav mojej pleti sa opäť zhoršil. Čistiaci gél používam každé ráno a každý večer a pleťový krém každé ráno okrem víkendu. Pleťový krém môže slúžiť tiež aj ako podkladová báza pod make-up. Nebudem vám tu viac písať, pretože toto nie je recenzia. Ale ak by ste chceli vedieť viac, stačí napísať do komentárov.
Cena: hĺbkovo čistiaci gél pre mastnú a problematickú pleť- od 10€
pleťový krém pre mastnú a problematickú pleť-od 13€
*všetky ceny sú len orientačné





2.Miss sporty-Cat´s eyes liner-najlepšia linka v pere akú som zatiaľ vyskúšala! Vôbec si s ňou nemusíte robiť len cat´s eyes. Je naozaj čierna (aj keď sa to možno na fotke nezdá), nerozmazáva sa a vydrží okolo 6 hodín.
Cena-3.50€
*všetky ceny sú len orientačné





3.Dr.Balm-01-úplne skvelý balzám na zimné dni ktoré bohužiaľ neprišli.Balzám je bezfarebný, zanecháva na perách iba prirodzený efekt a naozaj malinké trblietky. Mám ešte jeden odtieň, ale o tom možno v inom príspevku. Tento balzám zanechá pery hebké a zahojí aj naozaj popraskané pery. Obsahuje dokonca aj med.
Cena-1.99€
*všetky ceny sú len orientačné

4.Essence-Get BIG! lashes-rozdiel medzi špirálami nie je len v kefke, ale aj v tom, že modrá špirála je vodeodolná. Tieto špirály dodávaju naozaj dosť veľký objem čo ma prekvapilo. Nie, žeby som lacnú kozmetiku zavrhovala, ale pravdupovediac čo očakávať od špirálay za pár eur? Ak by ste chceli aj fotky a bližšie informácie stačí napísať do komentárov!
Cena-2,70€
*všetky ceny sú len orientačné





5.Astor 001-púder-tento púder splňa všetko čo má-fixuje, zmatňuje a dokonca aj jemne prekríva! Som s ním naozaj spokojná a používam ho už od septembra. Korektor naozaj zafixuje, pretože keď prídem zo školy (okolo 14:00) je stále tam kde má byť a dokonca aj keď sa vrátim z hodiny klavíra (okolo 16:00) stále je na svojom mieste. Takže za mňa určite veľké odporúčanie!
Cena: od-3,50€
*všetky ceny sú len orientačné





6.Essence-gel mascara- je to vlastne priesvitná špirála na obočie a mihalnice. Ja ju používam iba na obočie. Na mihalniciach má mať taký učel, že ich ako keby "obalí" a tak su hrubšie čiže aj výsledný efekt s čiernou špirálou je výraznejší. Používam ju už tiež dosť dlho, čiže to nie je len favorit za november a december.
Cena- od 3.50€
*všetky ceny sú len orientačné



7.Catrice-Allround concealer-paletka korektorov.
Túto paletku korektorov používam jedine cez zimu, pretože má krémovú konzistenciu. Ja využívam najmä ten najsvetlejší tieň a ak mám nejakú červenú vyrážku tak aj ten zelený. Kryje naozaj super čo mne úplne vyhovuje.
Zelená farba slúži na zneutralizovanie červených vyrážok.
Ružová farba slúži na prekrytie kruhov pod očami alebo žiliek.
A zvyšné tri farby slúžia na prekrytie.
Cena-od 3,99€
*všetky ceny sú len orientačné 




8.Essence-eyebrow stylist set-čiže set na úpravu obočia. Tento set zahrňa dve farby-svetlejšiu a tmavšiu, štetec a tri makety na obočie. Makety som teda nevyužila ale štetec je super! Ešte pred mesiacom som sa o moje obočie príliš nezaujímala. Občas som si ho vytrhala a používala som iba už spomenutú gel mascaru. No teraz sa bez upraveného obočia ani nepohnem. Nechápem ako som mohla chodiť s tak hrozným obočím! Takže za mňa je táto paletka úplne najlepšia vec! Určite si ju budem kupovať aj naďalej. Snáď ju essence nestiahne z predaja ako väčšinu kvalitných výrobkov, ktoré mal.
Cena-od 2.50€
*všetky ceny sú len orientačné









Snáď sa vám príspevok páčil!
Krásny zvyšok dňa želá: Nicol ♥








 

2 komentáre:

  1. Catrice korektory som používala aj ja, teraz som si zas zvykla na tekuté :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hneď ako dopoužívam túto paletku, tiež sa chystám na niečo tekutejšie! :)

      Odstrániť

Tvoj názor, postreh či oznam: