2014/03/26

Nicol saying: Parfums.sk recenzia 003

Ahojte krásky! :)
Pred pár dňami som písala na stránku parfums.sk či by so mnou nechceli spolupracovať a bola som milo prekvapená, keď mi odpoveď prišla tak rýchlo! Komunikácia bola úžasná, pani/slečna s ktorou som si písala bola neuveriteľne milá a ochotná čo sa mi strašne páčilo!
Na recenziu mi zaslali tieto tri vzorky:





1. Garnier Moisture Match- priznávam sa, že od tohto hydratačného krému som očakávala viac. Po nanesení som cítila svieži pocit a pleť sa mi zdala zjednotená. No po pár minútach som cítila na pleti nepríjemný pocit, ako keby som mala pleť lepkavú či upchatú. Krém sa vôbec nevsakuje, o pol hodiny neskôr som ju mala stále neskutočne mastnú. Mám rada krémy, ktoré sa hneď vstrebávajú do pokožky, no tento k nim rozhodne nepatrí. Moja pleť je zmiešaná a problematická takže za mňa nie, no samozrejme každý má inú pleť a sadne mu iný výrobok.
Tu si môžete tento produkt objednať:
http://www.parfums.sk/garnier/moisture-match-lahky-zjemnujuci-krem-pre-normalnu-az-suchu-plet/




2. BiagiottiDUO Donna- vzorka voňavky, ktorú som dostala sa mi páčila. Jej vôňa je taká skôr sladká, vhodná na leto. Pri prvom ovoňaní som si hneď spomenula na slnečné dni v lete. Cítim tam nejakú zmes ovocia. Ja som si voňavku naniesla na krk a o tri hodiny neskôr ju ešte stále bolo jemne cítiť. Treba poznamenať, že som si ju naniesla v menšom množstve ako predstavuje jedno streknutie pri plnom balení. Takže za mňa určite áno!
Bohužiaľ som na stránke nenašla presný odkaz na parfém, ale našla som tieto produkty z tej istej kolekcie: 
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-uomo-sprchovy-gel-pre-zeny/
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-donna-deospray-pre-zeny/
http://www.parfums.sk/laura-biagiotti/due-donna-telove-mlieko-pre-zeny/









3.Macadamia kondicionér- z tohto som bola úplne nadšená! Milujem všetky vlasové výrobky značky Macadamia a výnimkou nebol ani tento kondicionér. Použila som ho hneď v ten deň kedy mi prišiel, potom včera a ešte dnes ráno. Zvyčajne si vlasy neumývam každý deň, ale kvôli tomuto som musela! Kondicionér mi vlasy krásne zjemnil, mali lesk, ľahko sa rozčesávali a tiež boli ľahučké. A vôňa? Tá je dokonalá! Nestretávam sa často s kondicionérmi, ktoré voňajú a nie to ešte tak krásne! Vhodný je pre všetky typy vlasov a neobsahuje vôbec žiadne parabény, farby a sírany. Od značky Macadamia vám môžem odporučiť úplne všetko, pretože toto je jedna z najkvalitnejších značiek na vlasy.
Tu si môžete produkt zakúpiť (na parfums.sk sú k dispozícií aj ostatné výrobky značky Macadamia)- http://www.parfums.sk/macadamia-natural-oil/care-kondicioner-pre-vsetky-typy-vlasov/








To by bolo všetko. Ešte určite bude článok o tom, čo som si z parfums.sk objednala, takže tešte sa :)
Ahojtee.

2014/03/22

Nicol saying: POTD

POTD sme tu už dlho nemali, tak prečo vám nepridať pár super fotiek? Našla som si úplne top pesničku, ktorú počúvam vkuse. Musím sa s vami o ňu podeliť! Takže ak si ju chcete vypočuť, stačí kliknúť SEM! Ten text je proste awwww :3
No a potom vám musím odporučiť TOTO!
 Teraz prejdime už na fotky!



Som jediná, ktorá úplne miluje Draca?




Tak ahojteeee :)

2014/03/18

Nicol saying: Recenzia 002

 Ahojteeee. Dneska sa pozrieme na už dosť krát spomínanú paletku korektorov od Catrice.


*výrobok som si kúpila sama (4€)



Zásadným problémom mnohých dievčat je, že nevedia ako túto paletku používať. No poďme sa nato pozrieť bližšie.

2014/03/15

Nicol saying: 10 kozmetických rad/typov

Pripravila som si pre vás jeden užitočný článok a to je 10 kozmetických rad/typov! Všetko som vymýšľala ja, nič som neokopírovala z internetu tak vás prosím, ak článok budete chcieť okopírovať, tak jedine so zdrojom!



Viac v celom článku!

2014/03/12

Nicol saying: OOTD

Dneska máme riaditeľské voľno, keďže deviataci píšu monitor. Dnešok zrejme strávim hraním na klavíri, keďže som mesiac nebola na hodinách a tak sa to dooosť odrazilo aj na mojom hraní. No lenže ja som lenivá a radšej vám vyfotím nový post ako by som si mala plniť svoje povinnosti. Vonku krásne svietilo slnko, takže skvelý čas na nafotenie postu!



                                    Viac v celom článku ♥