2013/12/28

Nicol saying: POTD

Hoci o deň neskôr, ale predsa. Historický prvý prípevok na mojom novom notebooku. Už vám lezie na nervy zemiakový šalát a riska? Mne už teda riadne, a to mäso ani nejem takže jesť vždy šalát je už fakt len z donutenia. Je čudné, že šalát už do úst nedokážem dať, ale koláče mi nevadia. Tie by som jedla vždy dookola. Haha, veď kto by nie? Včera som bola v meste pretože každý hlási veľký výpredaj, a ja som si to nemohla nechať ujsť. Lenže ono nič. Zopár zliav by sa aj našlo, ale moja veľkosť už nie. Poznáte to, keď sa úplne tešíte na výpredaje, máte vybratú krásnu vec, ale nenájdete svoju veľkosť? Ja až veľmi dobre!
Ešte by som sa vás chcela spýtať, či by ste mali záujem o článok: Čo som dostala na Vianoce?







2013/12/21

Nicol saying: Rozhovor s: Makyna016

Makyna je naozaj skvelá youtuberka, ktorá točí super videá. Je naozaj veľmi príjemná a ďakujem jej za rozhovor.

1. Mala si už niekedy chuť úplne prestať s točením videí? Ak áno, prečo?
Tohle měl snad každý. Jednu takovou chvíli mám teď. Nevím proč se to děje. Je to vždycky jinak. Ale teď jsem taková unavená, do ničeho nemám chuť..
2. Čo/kto je tvojou inšpiráciou?
Dívat se okolo asi to a potom taky zahraniční YouTuberky.
3. Keď si ešte len začínala točiť, čoho si sa najviac bála? Nejvíc jsem se rozhodně bála co na to řeknou ostatní a potom diváci. Hrozně jsem se taky bála co na to řeknou rodiče.
4. Čo ti točenie videí dalo a čo naopak zobralo?
Dalo mi to hrozně zkušeností myslím si, že jsem se zlepšila v projevu nabrala jsem sebevědomí a tak nějak celkově odvahu. Na druhou stranu mi to ale vzalo spoustu volného času někdy i to seběvědomí protože né vždy jsou lidé hodní.

5. Aký je tvoj najobľúbenejší produkt z dekoratívnej kozmetiky?
To takhle nejde říct, pokud myslíš jako jestli pudr,korektor, řasenka tak asi korektor ale přesně značka a tak to nevím.
6. Uprednostňuješ výrazné alebo nevýrazné líčenie?
Rozhodně neutrální. Chodím do školy poslední dobou nenamalovaná a jako nějaké fialové stíny.. Nevím jak by se na mě koukali učitelé.
7. Čo je základom pri točení videí?Dobrá kvalita a úsměv na tváři. Když vám není hej tak prostě netočte.




Tak to by bolo všetko. Ešte raz veľmi ďakujem Maky za rozhovor! O dva týždne tu bude rozhovor s Anet, no viac neskôr.
Prajem Vám príjemné prežitie sviatkov :)
Nicol.

2013/12/20

Nicol saying:❅ POTD ❅

Vianoce v zahraničí :)
 
Predposledný POTD zameraný na Vianoce. Neviem čím to je, ale Vianoce bez snehu ani nie sú Vianoce ale čabranica. U nás to vyzerá skôr ako na jar. Prosííím ja chcem sneh! Keď vidím tie obrázky zasnežených krajín a potom sa pozriem vonku tak je to hotová katastrofa.

Toto by som ani nedokázala zjesť. Krásne perníčky ♥

Vianočný Mickey

Lights :3

Christmas tree ♥

Šťastné a veselé!

Krása :)



Mňamka :3

Už o chvíľu :)
Príjemné prežitie sviatkov želá Nicol ♥

2013/12/17

Nicol saying: ❄Christmas inspirations❄

Aj vám sa občas stáva, že neviete čo si obliecť na štedrý večer či Silvestra? Mám tu pre vás inšpiráciu! Všetko som rozdelila do troch skupín na: nechty, make-up, oblečenie. Tak ideme na to!

❄Nechty❄














                                                                    ❄Make-up❄








❄Outfits❄










❄Dúfam, že som vám aspoň trošku pomohla :) ❄

2013/12/13

Nicol saying: ❄ Christmas tag ❄ 1/2

Zistila som, že poznám možno tak štyri koledy. To je dosť smutné, keďže koledy sú každý rok tie isté a ja si zapamätám len štyri. No poďme už k dnešnému príspevku a je to TAG! Konkrétne Christmas tag. Dúfam, že sa vám bude páčiť.

1. Aký je tvoj obľúbený vianočný film a naopak?
Milujem tie otrepané filmy, ktoré mám na "cédečku" ale aj tak si ich pozriem iba cez Vianoce. Napríklad Popoluška ma nikdy neomrzí a tiež milujem Vianočnú Dobu ľadovú, ktorú však nikdy nedopozerám pretože väčšinou v tom čase už otváram darčeky. Sám doma patrí medzi samozrejmosť a tiež si rada pozriem Elf, no najradšej mám  Perinbabu. Ktoré nemám rada? Tak tam patrí iba Mrázik. Ja naozaj neviem prečo, ale už od začiatku sa mi tento film nepáčil a nikdy som ho nedopozerala do konca.




2. Aká je tvoja obľúbená vianočná farba?
Tie klasické ako zelená, červená a zlatá.

3. Je štedrý večer. Zostaneš vo svojom pyžame/domácom oblečení alebo si oblečieš niečo spoločenské a pekne sa upravíš?
Určite si dám niečo spoločenskejšie ako pyžamo či tepláky. Tiež to zas nepreháňam a neobliekam si šaty ale nejaká košeľa sa pre tento deň hodí.

4. Otváraš svoje darčeky večer alebo ráno? O koľkej?
Tak ako asi každý na Slovensku večer. Teraz si presne nepamätám ale myslím že okolo 19:00-20:00. A poviem vám, že ten Vianočný deň je najlepší zo všetkých!








❄Toto je prvá časť tagu, druhá bude viac kozmetická :)❄