2013/08/31

Nicol saying: Back to school

Je to možné? Ako mohli tieto prázdniny ubehnúť tak rýchlo? Je pravda, že sa cez tieto prázdniny nič zaujímavé nedialo, ale aj tak. Chcem ešte týždeň aspoň. No, prázdniny si fňukaním nepredlžim takže sa musím zmieriť s tým, že škola je tu. A dostali sme sa k pointe článku. Ćo si mám obliecť v prvý školský deň? Ach, každoročný problém. Prinášam vám sem pár videí, ktoré vás môžu inšpirovať. Na začiatku budú slovenské/české videa a na konci zo zahraničia. Vybrala som vám videa od mojích obľúbených yt vlogerok. Tak poďme sa inšpirovať! Viac v celom článku:

2013/08/30

Nicol saying: POTD

Nemám čo k tomu napísať.



Nicol saying: Vyrážky-ako proti ním?

Aj vás trápi problematická pleť? Mňa to už teda začalo štvať, tak som si povedala, že s tým niečo urobím. Za niekoľko rokov som spozorovala čo mojej pleti škodí a čo naopak pomáha. Musím povedať, že je určite viac tých škodlivých vecí a dosť ma to vytáča. Nieste si isté čo vašej pletí škodí? Ja napíšem čo škodí a naopak čo pomáha tej mojej. Možno sa v určitom bode nájdete aj vy. ;)

2013/08/23

Nicol saying: Random post again, informácie

Je tu znova random. Dneska som bola sama doma takže to znamená____PARTY HARD!
Stihla som len zopár veci, ale to kvôli mojej lenivosti. Dokonca už ani na klavír sa mi nechcelo hrať. Ani dva balenia čokolády mi nedobili energiu. Neriešme fakt, že čokoláda škodí mojej pleti. Vlastne...Mojej pleti škodí všetko. Ale to už odbočujem od témy. Čo by som vám ešte napísala. Radšej prejdime k druhému bodu príspevku: INFORMACIE.
  1. Giveaway-musím sa priznať, že už mám pripravené veci na prvú giveaway. Možno je to čudné, keďže nemám ani jedného followera, ale ja cítim v mojich kostiach (:D) že o chvíľu budem mať prvého followera.
  2. OOTD-chceli by ste outfit of the day? No ja by som skôr preferovala outfit of the week, pretože pochybujem, že by som vám každý deň pridala môj outfit. So, čo si myslíte vy?
  3. POTD-Photo of the day. Ja som teda o tom ešte nepočula práve ma to napadlo. Každý deň pridám obrázok ktorý ma najviac za ten deň zaujal.

    To by bolo všetko. Uživajte posledné dni prázdnin.
    Nicol ♥
    POTD:

Nicol saying: Random post

Máme tu prvý menší random post. Väčšinu obrázkov som pridala na môj instagram a niektoré som mala uložené v notebooku. Máte radi random posty? Chceli by ste random post aspoň raz do týždňa?
Viac v celom článku ;)

2013/08/22

Každý rok si na Polyvore vytvorím wishlist, no len občas ho aj splním. Tento rok sa mi celkom darí. Zopár vecí som si už kúpila a tak ich môžem s radosťou vyškrtnúť.
Čo je v mojom wishliste?
 
  • nohavice s vysokým pásom
  • topánky na plnom opätku
  • mašličky do vlasov (už mám)
  • kvetinová čelenka (už mám)
  • baseballový nátelnik (netuším ako sa to presne volá)
Vidíme sa pri ďalšom poste :)

Nicol saying:Essence!

Určite už takmer každá z vás počula o kozmetike Essence. Ja sama ju dosť obľubujem, najmä preto, že je cenovo dostupná a nájdem v nej to čo potrebujem. Čo sa týka pečujúcej kozmetiky, tak to už značku Essencevylučujem. Essence je typická značka kozmetiky pre teenagerov. Najnovšie sa majú dostať na pult nové produkty vrátane štetcov, tieňov, lakov, rúžov a najmä nechtov a príslušenstva k tomu.

Tu je stránka kde si môžete objednať a pozrieťviac produktov.








Nicol saying:Welcome

Ahojte ;) Toto je môj prvý príspevok.
Zrejme vás zaujíma o čom blog bude.
 
  • moda
  • kozmetika
  • random posty
  • a veľa ďalšieho

    Najbližší príspevok bude o novinkách z kozmetiky Essence.Prajem pekný zvyšok dňa.