2014/04/01

Nicol saying: Macadamia kondicionér recenzia 004

Už ste stručnú recenziu na tento kondicionér mohli vidieť TU!
Hneď ako mi prišla na recenziu táto vzorka bola mi značka Macadamia strašne povedomá. A potom mi to došlo! Veď jedna YT vloggerka už túto značku ospevovala.  Tak som hneď išla na stránku parfums.sk, že sa pozriem na viac detailov. Ako prvé som si všimla cenu-11,90€ No čo už, za kvalitu sa platí. A mala som pravdu.
Plné balenie kondicionéru si môžte zakúpiť TU!








Obal je nádherný v prírodných farbách s krásnymi ornamentmi.
Keď som otvorila kondicionér, teda vzorku, ako prvé ma omámila vôňa. Krásna prírodná vôňa bez umelín. Tak ho teraz poďme vyskúšať. Vlasy som si umyla šampónom, ktorý bežne používam a potom som si naniesla na celú dĺžku vlasov kondicionér. Zvyčajne si kondicionér nanášam len na končeky vlasov, pretože keď si ich nanesiem na celú dĺžku, tak vlasy mám do dvoch dní mastné. Teraz som si povedala, že to risknem. Kondicionér som nechala pôsobiť takú minútku. Už pri oplachovaní vlasov som zbadala rozdiel. Vlasy som mala úplne hebké a dokonca mi prišli aj objemnejšie. Vlasy som vysušila iba uterákom, nebudem ich zaťažovať fénom. Potom mi prišli normálne, také aké ich mám vždy. Ráno som bola prekvapená, pretože moje vlasy boli ľahučké, hebké a vyzerali zdravo. Či aj sú zdravé momentálne neviem posúdiť, myslím, že po dlhšom používaní by som to vedela. S vlasmi sa mi ľahko pracovalo, vyžehlila som si ich a ešte zafixovala sprejom. V škole som kamarátke povedala o tomto malom "zázraku", a aj ona mi dala za pravdu, že vlasy vyzerajú lepšie. Dokonca keď ich chytila, ostala prekvapená, aké sú jemné. Neklamem! Možno to vyzerá, že ho chcem každému "nahuckať", ale toto by mal vyskúšať každý, kto má tak hrozné vlasy ako ja. Nato, že som vlasy aj žehlila, boli stále úplne super. Dneska mám vlasy ako včera- krásne, hebké, objemné a s leskom. Určite si zakúpim tento kondicionér v plnom balení , ale rozmýšľam ešte nad maskou, ktorú majú tiež v ponuke.
Tak snáď som niekomu pomohla pri výbere toho správneho kondicionéru!
Ak máte nejakú skúsenosť s touto značkou, tak mi dajte do komentárov vedieť ;)

3 komentáre:

  1. Podla mna je Macadamia uplne uzasna, vsetko od olejov po masky!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tvoj názor, postreh či oznam: